VEVŐSZOLGÁLAT

telefon: 06 66 666 999

Összes vezérlő

elektromoskerekpar.com

Vezérlő elektronikák

Minden készleten! Gyors kiszállítás!

24V vezérlők  -  36V vezérlők

48V vezérlők  -  60V vezérlők


22termék 122
22termék 122

Elektromos kerékpár vezérlő elektronika

kiválasztásakor számos fontos szempontot érdemes figyelembe venni: 

Kompatibilitás: Győződjön meg róla, hogy a vezérlő elektronika kompatibilis az Ön által használt motorral és akkumulátorral. Ellenőrizze az elektromos paramétereket, például a feszültséget és a teljesítményt, hogy megfeleljenek a villanymotor specifikációinak. 

Teljesítmény: Fontolja meg a vezérlő elektronika teljesítményét és hatékonyságát. Válassza ki azt a vezérlőt, amely képes kezelni a motor teljesítmény igényét és optimalizálja a kerékpár teljesítményét. 

Beállítási lehetőségek: Keressen olyan vezérlőt, amely lehetővé teszi a paraméterek, például a sebességkorlátozás, a nyomatékvezérlés és a regeneratív fékezés beállítását. Ez lehetővé teszi az egyéni igényekhez való alkalmazkodást és a kerékpár testreszabását. 

Biztonság: Ügyeljen arra, hogy a vezérlő elektronika rendelkezzen megfelelő biztonsági funkciókkal, például gyújtáskapcsoló és fékkapcsoló. Ez megakadályozza a motor és az akkumulátor károsodását és biztosítja a biztonságos működést. 

Méret és súly: Figyelembe kell venni a vezérlő elektronika méretét és súlyát, különösen akkor, ha korlátozott hely áll rendelkezésre a kerékpáron. Vásárlás előtt mérje le a rendelkezésre álló helyet ahova a vezérlőt beszerelné. 

Garancia: Keresse azt a vezérlő elektronikát, amelyhez tartozik garancia. Ez megvédi Önt a lehetséges gyártási hibák ellen és biztosítja a vezérlő hosszú távú megbízhatóságát. 

Felhasználói visszajelzések: Érdemes utánanézni más felhasználók véleményeinek és tapasztalatainak a kiválasztott vezérlővel kapcsolatban. Ezek az értékelések segíthetnek abban, hogy megfelelő döntést hozzon a vásárlás előtt. 

Összességében fontos alaposan megfontolni az e-kerékpár vezérlő elektronikájának kiválasztását, hogy biztosítsa a megfelelő teljesítményt, hatékonyságot és biztonságot a kerékpár használata során.

elektromoskerekpar.com

Vevőszolgálat

elektromoskerekpar.com

 

Szűrés
Üzemi Feszültség
Villanymotor fajtája
Maximális motor teljesítmény