TOP termékek
Termékajánló
VELION

Szűrés
Üzemi Feszültség
Villanymotor fajtája
Maximális motor teljesítmény
Partnereink

Összes vezérlő


Elektromos kerékpár vezérlő elektronikák

Minden készleten! Szállítás 1-3 munkanap!

tipp

Tipp: A megfelelő vezérlő elektronika kiválasztásához számolja meg, hogy mennyi vezeték jön ki a kerékpár villanymotorjából. Ez lehet: 2 (szénkefés), 3 (3fázisú) vagy 8 (3fázisú HALL jeladós). Amennyiben 8 vezetéket talál úgy keresse meg a vezérlőn a "kommutátor eltolás" vagy "commutation angle" vagy "Phase" feliratot, itt 60 vagy 120 lesz feltüntetve. Ezeket az információkat tartsa fejben mikor webáruházunkból vezérlő elektronikát választ. A vezérlő elektronika beszerelése szakértelmet és szerszámokat igényel, így azt bízza szakemberre. Egyes vezérlőkön több szál vezeték is lehet amellett, hogy a paraméterek megfelelők. Az ilyen vezetékeket nem kell bekötni. Ezek a vezetékek a működést nem befolyásolják.

HALL jeladós motoroknál érdemes a motorba vezető vezeték köteget és a HALL jeladókat is ellenőrizni, mert többször ezek az alkatrészek is tönkremennek ha leég a vezérlő. » Segítség a vezérlő kiválasztásához.


Sorrend:


Sorrend:

Elektromos kerékpár vezérlő elektronikák, 24V, 36V, 48V üzemi feszültségekhez. 180W, 250W, 300W, 350W, 400W, 450W és 500W teljesítményhatárig. Házhozszállítással az ország egész területén.

 

elektromoskerekpar.com


Webáruház készítés