60V 350W (HALL jeladós) Elektromos kerékpár Vezérlő elektronika
60V 350W (HALL jeladós) Elektromos kerékpár Vezérlő elektronika
Bruttó ár: 14 990 Ft

60V 350W (HALL jeladós) Elektromos kerékpár Vezérlő elektronika

KÉSZLETEN
Bruttó ár: 14 990 Ft
Termék leírása

Elektromos kerékpár vezérlő elektronika
60V, 500W, HALL jeladós BLDC Kefe nélküli
egyenáramú 8 vezetékes villanymotorhoz

(CK399777)Vezetékek:
- Betáp + gyújtáskapcsoló (3db egyszálas vezeték)
- 3 fázis (3 egyszálas vezeték)
- HALL jeladók (5-os csatlakozó)
- Gázkar + fék (4 vezetékes csatlakozó)
- 3 sebességi fokozat kapcsolás (3-as csatlakozó)
- Riasztó (2-es csatlakozó piros, 4es csatlakozó piros 3 vezetékkel)
- Tanító vezeték (2x1 szálas rózsaszín)

 

A leírás tájékoztató jellegű. Elírások előfordulhatnak! A vezérlő elektronika kábeleinek színei változhatnak! A beszerelést mindig műszeres mérésekkel kezdjük és csak utána csatlakoztatjuk a vezérlőt a perifériákhoz!

A vezérlő elektronika teljesítménye (Pl: 350W) lehet nagyobb, mint az elektromos kerékpár villanymotorjának teljesítménye (Pl: 300W).

A CK399777 60V 350W HALL jeladós elektromos kerékpár vezérlő elektronika alkalmas a legtöbb tipusú 60V üzemi feszültségű és 350W maximális motorteljesítményű három fázisú, hall jeladós, kefe nélküli villanymotorral szerelt elektromos kerékpár működtetésére.

Mihez lehet jó?
Tornádó, Zétek, Z-tech, Zétech, Polymobil, Polimobil, Lofty, Lofti, Lóti, Sellő, Arizóna, Arizona, Momo96, Momo, Bird, Partner, Green, Green dinamic, Mogul, Greenscooter, Raptor, E-mozgó, Emozgó, premium, greenspark, Velox, Guewer, Herkules, Nitro, Sweety, Silver, ebike, e-bike, Comfort, Ciklon, Cyklon, Angell, Angel, E-max, Emax, Scooter, E-scooter, Yakimoto, Freeride, e-bringa, ebringa, ekerékpár, e-kerékpár, elektromos kerékpár, elektromos bringa, villanybringa, villanykerékpár.

Műszaki adatok
Szállítási idő
1-3 Munkanap
Márka
VELION
A csomag tartalma
1db vezérlő elektronika
Garancia
1 év. Szakszerű, igazolt beszerelés esetén.
Üzemi Feszültség
48V / 60V
Villanymotor fajtája
BLDC kefe nélküli egyenáramú motor
Fáziseltolás
60/120 fokos
Maximális motor teljesítmény
350W
Maximális áram
23A
Tanács
A beszerelést szakemberrel végeztesse! A helytelen beszerelésből keletkezett hibákra nem vonatkozik a garancia!
Egyéb információk
A vezérlő elektronika beszerelése szakértelmet és szerszámokat igényel.
Méret
130x70x45mm + vezetékköteg
Cikkszám
CK399777
GARANCIA FELTÉTELEK

Tisztelt vásárló!

Az elektromos kerékpár vezérlő elektronikája nem egy kész használati eszköz (NEM “plug and play” eszköz). A megvásárolt vezérlő elektronikán található csatlakozók alakja és a vezetékek színei nem köthetőek semmilyen szabványhoz. A csatlakozók és vezetékek színei és kiosztásai elektromos kerékpár típusonként változnak (gyári vezérlők nem léteznek!) Így azokat ne csatlakoztassa össze a kerékpárral addig amíg műszeres méréseket nem végez az új vezérlőn. Ezen mérések szakértelmet, műszereket és szerszámokat igényelnek. A vezérlőt ne csatlakozókkal hanem a vezetékek összeforrasztásával végezze el és a kötéseket zsugorcsővel tegye vízhatlanná.  A méréseket és a bekötést érdemes szakszervizben elvégeztetni. Ezek a szakszervizek a következők: Autóvillamossági műhelyek, Kisgépszervizek, TV szerelő műhelyek és egyéb olyan elektrotechnikával foglalkozó műhelyek akik rendelkeznek MULTIMÉTER-rel és FORRASZTÓ PÁKÁVAL és ezen berendezések használatához szükséges szakértelemmel.

Továbbá:
A megvásárolt vezérlő elektronikával kapcsolatos bármilyen minőségi panaszt, csak és kizárólag a beszerelést és annak minőségét igazoló kitöltött jótállási jeggyel fogadunk el!


FIGYELEM !!!

A vezérlő elektronika beszerelésekor figyeljen a következőkre:
1. Polaritás tévesztések esetén a vezérlő azonnal tönkremegy. Ezt még a biztosíték sem akadályozza meg.
2. A motor 3 fázis (szénkefés vez. esetén 2 fázis) vezetékein sose okozzon zárlatot!!! Még akkor se ha a tápfeszültség nincs csatlakoztatva, mert a vezérlőben lévő puffer kondenzátorban lévő maradvány feszültség is megsüti a szabályzókat.
3. Az előzetes műszeres mérések után szeparálja el a vezeték csoportokat egymástól. (Pl: betáp, gázkar, fékkar, stb…) Jelölje meg őket. Ezután távolítsa el a csatlakozókat a vezetékekről és a csatlakoztatást forrsztással végezze el.
4. A csatlakozásokat a forrasztás után zsugorcsővel óvja a nedvességtől és a rövidzárlattól.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!