Összes akkumulátor

elektromoskerekpar.com

Elektromos kerékpár akkumulátorok

Az akku kiválasztásakor fontos szempontok közé tartozik az energia tárolási kapacitás, vagyis a kilowattóra (kWh) vagy Amperóra (Ah) érték, amely értékek meghatározzák, milyen távolságot lehet megtenni egy töltéssel. Az akku típusa (például lítium-ion vagy AGM) is befolyásolja a teljesítményt és az élettartamot. A garancia időtartama és a gyártó megbízhatósága is fontos tényező, ezért válasza a Velion Kft. által forgalmazott termékeket.


39termék 139
39termék 139

Az elektromos kerékpár akkumulátor kiválasztása kulcsfontosságú tényező.

Az akku a kerékpár motorjának biztosítja az energiát, ezért alaposan átgondolt döntésre van szükség. Íme néhány fontos szempont, amire érdemes odafigyelni: Energia tárolási kapacitás (Ah vagy kWh): Ez az akku teljesítményének alapja. Minél nagyobb az energia tárolási kapacitás, annál hosszabb távolságot tudsz megtenni egyetlen töltéssel.

Akku típusa: A legelterjedtebb típusok közé tartozik a lítium-ion akkumulátor, amely kiváló teljesítményt és tartósságot nyújt. Egy másik lehetőség az Ólom akkumulátor, mely nehezebb és nagyobb, de jóval olcsóbb. Akku súlya: Az akkumulátor súlya befolyásolja a jármű teljes tömegét. Minél nehezebb az Akku, annál nehezebb a kerékpár, és ezáltal kevesebb távolságot tudsz megtenni egy töltéssel. Fontos megtalálni az egyensúlyt a súly és az energiatárolás között.

Töltési idő: A töltési idő attól függ, hogy milyen gyorsan tudja a töltőberendezés az akkut feltölteni. Gyorsabb töltési idővel kevesebb időt kell várni, mielőtt újra bringázhatunk. Ez különösen akkor fontos, ha napközben gyakran használjuk a kerékpárt. Töltési ciklusok száma: Az akkuknak véges az élettartama, mivel csak meghatározott számú töltési ciklust képesek elviselni. Ezért fontos figyelembe venni az akkumulátorok élettartamát és azt, hogy mennyi töltési ciklust garantál a gyártó.

Biztonsági funkciók: Fontos, hogy az akku védett legyen a túltöltés, a túlfeszültség és a túlmelegedés ellen. Ezek a funkciók biztosítják az akkuk hosszú élettartamát és biztonságát. Garancia és gyártó megbízhatósága: Az akkura vonatkozó garancia időtartama és a gyártó megbízhatósága fontos tényezők. Minél hosszabb a garancia időtartama, annál jobb bizonyíték arra, hogy a gyártó bízik a terméke minőségében.

A megbízható gyártók pedig többnyire jobb minőségű termékeket kínálnak. Az elektromos kerékpár akku kiválasztása tehát alapos megfontolást igényel, figyelembe véve az egyéni igényeket, az akkuk teljesítményét és az ár-érték arányt. Fontos az is, hogy csak megbízható forrásból származó termékeket válasszunk, hogy hosszú távon élvezhessük a kerékpározást. Erre szerencsére itt van önnek webáruházunk!

elektromoskerekpar.com

 

Vevőszolgálat

 

elektromoskerekpar.com

Szűrés
Üzemi Feszültség
Akkumulátor kapacitás