VEVŐSZOLGÁLAT

telefon: 06 66 666 999

36V 10,4Ah Li-ion Akkumulátor elektromos kerékpárhoz CK170286
36V 10.4Ah Li-ion akkumulátor kulacstartó helyére
Bruttó ár: 79 900 Ft

36V 10.4Ah Li-ion akkumulátor kulacstartó helyére

KÉSZLETEN
Bruttó ár: 79 900 Ft
Termék leírása

CK170286

36V 10.4Ah Li-ion akkumulátor

Kulacstartóra csavarozható
Elektromos kerékpár építéshez

Leírás:

Ez a 36V 10.4Ah Li-ion akkumulátor kimondottan elektromos kerékpárokhoz való. Az akkumulátort egy kulacstartó helyére csavarozható csatlakozó tálcával lehet a kerékpárra helyezni. Az akkumulátor kulccsal zárható. Az akkumulátoron van egy pillanatnyi töltöttség ellenőrző skála, mellyel ellenőrizheti a töltöttséget.

A Li-ion akkumulátorokról köztudott, hogy jelenleg a legnagyobb energiasűrűséggel rendelkező akkumulátorok. Ez az akkumulátor 36V 10.4Ah kapacitással mindössze 3Kg súlyú (plusz a szerelvények). Ellentétben egy azonos SLA akkumulátor szett 10-12Kg súlyával. További előnye a Li-ion akkumulátornak az SLA akkumulátorokkal szemben, hogy a cellavédelemnek (BMS) köszönhetően akár 3000 töltési ciklust is teljesít, szemben az SLA akkumulátorok 300-350 töltési ciklusával. Töltése is sokkal egyszerűbb, mert a Li-ion akkumulátor bármikor tölthető. Akár 2-3km megtétele után is. A BMS elektronika ugyanis megvédi az akkumulátort az esetleges túltöltéstől vagy túlmerítéstől. Összességében a Li-ion akkumulátor többszörösen gazdaságosabb az SLA akkumulátoroknál, mind használhatóságban (súly, töltés, kapacitás, védelem) mind élettartamban (akár 3000 töltési ciklus).


A feltüntetett ár 1db 36V 10.4Ah Li-ion akkumulátorra vonatkozik a hozzá tartozó kulacstartó helyére szerelhető csatlakozó tálcával.


Műszaki adatok:

- Feszültség: 36V
- Kapacitás: 10.4Ah
- Méret: 365mm * 95mm * 90mm (hosszúság, magasság, szélesség)

- Töltő aljzat: 2P_coax

- Kimeneti aljzat: XT60

- Cikkszám: CK170286

- Kompatibilis töltő: Választható az ÁR mellett!


Elektromos kerékpár akkumulátor töltése:

1. Használat előtt az elektromos kerékpár töltő aljzatának polaritását („+”és„-”pólusait) ellenőrizze/ellenőriztesse le! (A töltő aljzatban és a töltő csatlakozóban a polaritásnak azonosnak kell lenni!)
2. Az akkumulátorokat vigye minimum 20 celsius fok hőmérsékletű helyre és várja meg, hogy azok átvegyék a szoba hőmérsékletét. A töltést csak ez után kezdje meg.
3. Töltéskor először csatlakoztassa a töltőt a kerékpárhoz. Ezután csatlakoztassa a töltőt a 220V hálózati aljzatba. Fordított csatlakoztatás esetén a töltő károsodhat.
4. A töltést PIROS fény jelzi. A normális töltési idő 4-10 óra. A töltés befejeztét ZÖLD fény jelzi.
5. Töltés befejeztével először húzza ki a töltőt a 220V hálózati aljzatból, várjon 5 másodpercet és ezután húzza ki az akkumulátorból.
6. A töltőt maximum 12 óráig üzemeltesse!
7. Meghibásodás esetén az akkumulátorokat ne töltse tovább! A hibát azonnal jelezze a vásárlás helyszínén.
8. Az akkumulátorokat ne tesztelje, mert a jogosulatlan és szakszerűtlen tesztelés és mérés garanciavesztéssel jár!

elektromos kerékpár akkumulátor árakElektromos kerékpár akkumulátor árak


elektromos kerékpár akkumulátor töltő árakElektromos kerékpár akkutöltő árak


Mihez lehet jó?

Tornádó, Zétek, Z-tech, Zétech, Polymobil, Polimobil, Lofty, Lofti, Lóti, Sellő, Arizóna, Arizona, Momo96, Momo, Bird, Partner, Green, Green dinamic, Mogul, Greenscooter, Raptor, E-mozgó, Emozgó, premium, greenspark, Velox, Guewer, Herkules, Nitro, Sweety, Silver, ebike, e-bike, Comfort, Ciklon, Cyklon, Angell, Angel, E-max, Emax, Scooter, E-scooter, Yakimoto, Freeride, e-bringa, ebringa, ekerékpár, e-kerékpár, elektromos kerékpár, elektromos bringa, villanybringa, villanykerékpár.


Címkék: 36V, 10.4Ah, Li-ion, lítium, lítion, lition, litium, elektromos, kerékpár, akkumulátor, akkumulator, akumulátor, akumulator, akumlátor, akumlator, akku, aksi, battery, batteri, SLA, sealed, lead, acid, zselés, zseles, zárt, zart, gondozásmentes, gondozasmentes, savas, ólom, olom, ciklikus, webáruház, webshop, vásárlás, ár, árak, akció, akciós, akciók, használata, használati, utasítás, használatiutasítás, kezelés, kezelése, javítás, javítása, velion, velion kft, CK170286, 06705125161


Milyen akkumulátorok helyettesítésére lehet alkalmas ez az akkumulátor csomag?

Ritar battery, Long battery, UPS battery, GP battery, BB Battery, FM battery, Leaftron battery, SLA Battery, Motobatt battery, Outdo battery, Vision battery, Ya Heng battery, APC battery, CTM battery, Dyno Battery, CSB Battery, Eco battery, Enduring battery, First power battery, HGL battery, GPS battery, Zhejiang battery, Haijiu battery, MK battery, Palma battery, Panasonic battery, Power Patrol battery, Power Sonic battery, Power Source battery, PM battery, Rhino battery, Kstar battery, Toyo battery, Zhen battery, Nathan battery, Shunhong battery, Yinxin battery, Seaflo battery, Sunbright battery, New Energy battery, MCA battery, BIK battery, Super Power battery, Universal battery, Yuasa battery, Yueyang battery, HangYue battery


Vásárlás előtt mindig tájékozódjon a pontos műszaki leírásokból!


Tudástár

Kiváló minőségű és ár-érték arányú, olcsónak számító márkás elektromos kerékpár ciklikus zselés akkumulátorok széles választékban a www.elektromoskerekpar.com kínálatából. Akciós akkumlátorok nagy választékban, minden felhasználási területre mint pl. gyermekjátékokba, elektromos kerékpárokba, elektromos motorcsónakokba és egyéb vizijárművekbe, repülőgép önindítóhoz, napelemes rendszerekhez.

Ciklikusság: Az akkumulátorok ismételt töltésre és kisütésre alkalmas áramforrások. Az ismétlési ciklusok száma azonban nem végtelen,  az akkumulátor tárolóképessége (kapacitása “Ah” Amperóra) az idő előrehaladtával csökken, ezért az akkumulátor élettartama véges (kb: 2-5 év, rendszeres használat mellett)

Felhasználás: Az akkumulátor felhasználási területek alapján lehet: indító akkumulátor vagy ciklikus akkumulátor. Az indító akkumulátort arra tervezték, hogy rövid idejű, de nagy áram (“A” Amper - leadására legyen képes (pl. autó, motorkerékpár vagy repülőgép önindító). Az ilyen indító akkumulátor akkumulátor ólomlemezei vékonyak és az anyagi összetételük is eltérő a ciklikus akkumulátorokétól. A ciklikus akkumulátor nem képes rövididejű nagy áram leadására, ezzel szemben jobban teljesíti a hosszabb ideig tartó kisütést (áramfelvételt) / feltöltést. A ciklikus akkumulátor ólomlemezei vastagabbak és az akkumulátor képes elviselni többszöri mélykisütést is. Az indító akkumulátort nem lehet ciklikus akkumulátoroknak alkalmazni és fordítva.

Az akkumulátor fejlesztők célja: nagyobb kapacitás elérése minél kisebb méretben és minél kisebb akkumulátor tömeg mellett. Ezt az értéket nevezzük energiasűrűségnek. Pl: 1db 12V 12Ah ciklikus ólomakkumulátor súlya 4,5Kg átlagban. Még egy ugyan ekkora Li-ion fejlett akkumulátor súlya mindössze 1,5Kg. Tehát minimum az 1/3-a de inkább az 1/4-e. Elektromos kerékpárokban részben ezért használtják a Li-ion akkumulátorokat. Plusz azért mert a töltési ciklusszámuk a ciklikus ólomakkumulátorok 350-500 ciklusával szemben elérhetik a 3000 töltési ciklust is.

Az elektromos kerékpár akkumulátor szerkezeti felépítése: Az elektromos kerékpár akkumulátor szerkezete jó pár éve változatlan. Az akkumulátorban Kénsav(H2SO4) vizes oldatába merülő Ólom és Ólom-Oxid lemezek már az első elektromos járművekben is kiválóan működtek. Az elektromos kerékpár akkumulátorok elektrolitját szövetbe itatva tekerik a lemezekre, így nem folyik ki a savas anyag, és még a törött akkumulátor is működőképes lehet egy kis ideig, mert nem folyik el a sav. Erről a tulajdonságról kapták ezek az akkumulátorok a “Gondozásmentes” elnevezést, plusz az utcanyelv ragasztotta rá a „ZSELÉS” elnevezést. Sokan hiszik azt, hogy az elektromos kerékpár akkumulátorok zselés akkumulátorok, de ezek az olcsóbb fajták nem azok. A gondozásmnetes kifejezés nem feltétlen azonos a zselés akkumulátorokkal. A zselés akkumulátor belső szerkezete annyiban hasonlít a lentebb kifejtett AGM akkumulátorokhoz, hogy az elektrolit mindkettőben meg van kötve csak az AGM akkuban az elektrolit továbbra is folyékony kénsav (csak fel van itatva) addig a zselés akkumulátorban szilikagél segítségével az elektrolitot zselésítik és így kötik azt meg. Oxigénrekombinációs ólomakkumulátorok az 1990-es évek végén jelentek meg és azonnal megkezdődött a tömeges felhasználás. Napjainkban is ez az oxigén rekombinációs akkumulátor a leg elterjedtebb az autókban, motzorkerékpárokban, munkagépekben, szünetmentes áramforrában,órházi berendezéskben, riasztókészülékek áramforrásaiban stb…Gyakori, hogy akkumulátor keresés közben a vásárlók a „zselés” kifejezést használják, amikor egy zárt gondozásmentes akkumulátort keresnek. Ugyan ez a helyzet akkor is, amikor valaki zselés akkumulátorhoz keres zselés akkumulátor töltőt. Ilyenkor hamar kiderül, hogy az akkumulátor amihez keresi a vevő az nem zselés rendszerű, mert a két akkumulátor tipus külön technológián alapul. Az AGM (Absorbed Glass Matt) akkumulátorokról is van fogalomzavar a köztudatban. Az akkumulátorgyártók és forgalmazók különböző neveken nevezik őket pl: zárt biztonsági szelepes (sealed regulated valve), száraz vagy szárazcellás (dry cell), kiömlésbiztos (non-spillable) és zárt ólom akkumulátorok. Az AGM (Absorbed Glass Matt) felitatott üvegszálas akkumulátor lemezei között egy párnát találunk, amely egyéb hasznos tulajdonságai mellett megakadályozza a lemezek közötti vagy alatti cellazárlatot is. Az AGM konstrukció további előnye, hogy akkor sem szivárog ki belőle eletrolit, ha az akkumulátor háza megsérül. A legtöbb AGM akkumulátor rendelkezik az gázrekombinációs képességgel, amely azt jelenti, hogy a töltési/kisütési folyamat alatti elektrolízissel járó folyadékveszteség minimalizálódik. Ezért a hagyományos akkumulátorokhoz képest növekszik a kisütés és az újratöltés hatásfoka. A valóságban az AGM akkumulátor a VRLA akkuk (Valve Regulated Lead Acid - zárt biztonsági szelepes ólomakkumulátor) egyik változata. Felhasználási területe a  nagyteljesítményű indító akkumulátoroknál, ciklikus alkalmazásoknál (szünetmentes tápellátás) és napelemes rendszereknél számottevő.


CK170286

Műszaki adatok
Szállítási idő
1-3 Munkanap
Márka
VELION
A csomag tartalma
1db 36V 10,4Ah Li-ion akkumulátor, 1db csatlakozó tálca
Garancia
1 év. Szakszerű, igazolt beszerelés esetén.
Üzemi Feszültség
36V
Vezetékek
Kimenet max 42V (2 vezeték)
Tanács
A beszerelést szakemberrel végeztesse! A helytelen beszerelésből keletkezett hibákra nincs garancia!
Méret
365mm*95mm*90mm
Cikkszám
CK170286
Bekötési rajz
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!