Elektra 7000, EL-GO moped akkumulátorok

elektromoskerekpar.com

Elektra 7000 és EL-GO akkumulátorok

Szállítási idő 1-3 munkanap!


4termék 14
4termék 14

Az Elektra 7000 Moped akkumulátorának kiválasztásakor

fontos szempontokat érdemes figyelembe venni:

Kompatibilitás: Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor kompatibilis az Elektra 7000 vagy EL-GO Mopeddel. Ellenőrizze az akkumulátor méretét hogy illeszkedjenek a moped akkumulátorházához és elektromos rendszeréhez.

Teljesítmény és kapacitás: Fontolja meg az akkumulátor energia tárolási kapacitását, amely meghatározza, milyen távolságot lehet megtenni egyetlen feltöltéssel. Válassza az akkumulátor kapacitását az igényeinek megfelelően, figyelembe véve a rendszeres használat és a tervezett távolságokat.

Típus: Az elektromos négykerekű rehab járművekben általában gondozásmentes ólom (AGM) akkumulátorokat használnak, mivel ezek olcsók, nagy teljesítményűek és megfelelő élettartamúak. Ellenőrizze az akkumulátor típusát és tulajdonságait, hogy biztos legyen a megfelelő teljesítményben és tartósságban.

Súly: Az akkumulátor súlya befolyásolja a moped teljes tömegét és ezáltal a teljesítményét. Ügyeljen arra, hogy az akkumulátor ne legyen túl nehéz, hogy ne csökkentse a moped hatékonyságát és kényelmét.

Töltési idő és ciklusok száma: Ellenőrizze az akkumulátor töltési idejét és a töltési ciklusok számát. Minél rövidebb a töltési idő és annál több ciklust képes elviselni az akkumulátor, annál kényelmesebb és hosszabb élettartamú lesz a moped használata.

Biztonság: Fontos, hogy az akkumulátor rendelkezzen biztonsági funkciókkal, például túltöltés elleni védelemmel és túlfeszültség elleni védelemmel. Ezek a funkciók megelőzik az akkumulátor károsodását és biztosítják a biztonságos használatot.

Garancia: Keresse az akkumulátorhoz tartozó garanciát, amely védelmet nyújt az esetleges gyártási hibák ellen és biztosítja az akkumulátor hosszú távú megbízhatóságát.

Összességében fontos alaposan megfontolni az Elektra 7000 Moped akkumulátorának kiválasztását, hogy biztosítsa a megfelelő teljesítményt, tartósságot és biztonságot a moped használata során.

elektromoskerekpar.com

Vevőszolgálat

elektromoskerekpar.com

Szűrés
Akkumulátor kapacitás