VEVŐSZOLGÁLAT

telefon: 06 66 666 999

Fórum

Vezérlő elektronika kérdések
11
elektromoskerekpar.com
Tisztelt agyula!

Szerintem a következő vezérlő tudja a motort életrekelteni: CK937717 . Ez egy 48V 350W 120 fokos vezérlő.
10
agyula
Tisztelt szakemberek!
E-mozgo 106 kerékpár vezérlő elektronikája kellene. Az eredeti alkatrészen a kód: WZKD4818g-st, ám ilyet a Google sem talál. DC48V, 17-18A, 42V (Santroll).
A kimért hiba itt a dobozban lehet, innen nem visz tovább áramot, világítás-duda van, csak a motort nem indítja be (Balesetet szenvedett)
Mit kellene vásárolnom ami hozzá való?
Köszönöm!
9
elektromoskerekpar.com
Ha jóltudom ebben a tipusban szénkefés 24V motor van. Így a következő vezérlő kell a motor működtetéséhez: CK961657
8
HOLLÓSI LÁSZLÓ
sportee electric tip-hoz 24v 180 w-os my 1016 model elektomos vezérlő érdekelne menyibe kerül és a pontos vásárlási utmutato .
7
elektromoskerekpar.com
A vezérlő elektronikák adatlapján minden információ megtalálható, mely segít a döntésben.
6
simonistvan
UNIVERZÁLIS vezérlő elektronika jó -e az OSMK 90--049 számú TORNÁDÓ kerékpárhoz üdv. simon
5
elektromoskerekpar.com
Tisztelt Schönek Vilmos úr!

Ez a jelenség inkább a fékkar kapcsoló hibája miatt lehet. Próbálja meg, hogy kiköti a fékkar kapcsolókat. Helyes működés esetén a kereket a fékek behúzásakor indukció is fékezi. Ez segíti a fékezést.
4
Schönek Vilmos
Pollimobil elite elektromos kerékpár akkumulátor nélkül könnyen hajtható, de, ha bekapcsolom, érezni, hogy fékezi a motor a hajtást. Mi ennek az oka? A gázkar 3 vezetékén mit kellene mérnem? Egyik ponton sem tudok mérni semmit,szakadás van akárhogy áll is a markolat. A vezeték erei a markolatig folyamatosak.
3
elektromoskerekpar.com
Tisztelt Simon úr!

A HALL és a 3 fázis a motorból jön ki. Onnan kell visszakeresni. A műszert a motor a gázkar és a vezérlő közé kell bekötni. Minden vezetéket a kerékpáron kell visszakeresni vagy kimérni. A régi vezérlőkön látható számsor egy cikkszám. Sajnos nincs jelentősége. De a tőlünk vásárolt vezérlőket cikkszám szerint már tudjuk azonosítani és hozzájuk tudunk kábelrajzot is adni.
2
simonistvan
OSMK-90-049 számú TORNÁDÓ tipusú kerékpár vezérlő egységét szeretném leellenőrizni az Önöktől vásárolt tesztelő müszer segitségével a veréllőegységen csak egy szám sor látható ez a következő OSKWIMCC15 040501 005 szeretném megtudni van-e kimenő 3 fázis es kimenő HALL vezérlés hogyan mérjem meg a műszer segitségével ha nem jó amérésem után avezéllőegység akkor melyik vezérlő egységgel lehet helyettesiteni tisztelettel simon
Hozzászólás a témához
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!